Dyrefysioterapi

Dyre fysioterapi


Som dyrefysioterapeut arbejder jeg med at vedligeholde, genoptræne og behandle problemer i hundens og hestens bevægeapparat. 

Alt efter problematik anvendes behandlingsformer som massage, ledmobilisationer, KST, osteopatiske teknikker, ultralyd, laser, biomekanisk muskelstimulation eller triggerpunktterapi.


Udover selve behandlingen er det vigtigt at dyret hjælpes til at bruge sin krop så optimalt som muligt og vedligeholde sin muskulatur. Også det er en del af dyrefysioterapien. For hvad hjælper det at vi løsner spændingerne, hvis dyret ikke hjælpes tilbage til den korrekte bevægelse i kroppen.


Skal dit dyr behandles i forbindelse med en skade eller efter en operation, arbejder jeg gerne sammen med din dyrlæge for at sikre den mest hensigtsmæssige behandling.

Jeg har taget min uddannelse som dyrefysioterapeut med speciale i hund og hest i Tyskland, på Akademie für Tierphysiotherapie HR i 2007. Da der er sket en kæmpe udvikling i faget har jeg valgt at tage en ny uddannelse som dyreheilpraktiker og dyrefysioterapeut på ATM.de Akademie für Tiernaturheilkunde. Jeg glæder mig meget til at få opdateret min viden!